Returinformation och instruktioner

Innan vi ger leveransuppgifter för retur måste du som kund kontakta vår kundtjänst för godkännande!

Returinformation och instruktioner:

Bygglager ger full ångerrätt inom 14 dagar efter leverans, förutsatt att varan är oskadad och att originalförpackningen är intakt. Konsumenten ska meddela detta inom 14 dagar från mottagande av leverans och har därefter 14 dagar på sig att returnera varan. Konsumenten ska i första hand med hjälp av informationen på förpackningens utsida kontrollera att produkten är enligt beställning och ordination. Konsumenten har rätt att utan kostnad försiktigt öppna förpackningen utan att ha sönder den för att kontrollera att och hur varan fungerar inom rimliga gränser. Varan får inte användas ovårdat eller skadas. I de fall konsumenten hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion har ​vi rätt att ta ut ett värdeminskningsavdrag, Prisavdrag sker i förhållande till värdeminskning.

Observera att ingen ångerrätt ges på varor som är måttbeställda eller på annat sätt är utformade speciellt för kundens önskemål.

(tunga och stora varor ska fraktas till vår dörr. Packa på ett sådant vis så att produktkartongen inte förstörs, ej klistras eller skrivs på för att slippa avdrag. T ex kan man lägga varans originalkartong i en papperskasse och tejpa runt)

När vi mottagit varan återbetalas/makuleras artiklarna hos Klarna. Behandling av returen kan ta upp till 2 veckor vid leverans till ombud.

Märk med ditt ordernummer, valfritt att välja transportör. Vi kan rekommendera https://portal.postnord.com/skickadirekt/ både för privat och företagskunder.

Ha en trevlig dag!